Barion Pixel

KISGYERMEKTÁPLÁLÁSI KÖNYVTÁR (ÚJ! 5 éves korig)

ÚJ! KISGYERMEKTÁPLÁLÁSI KÖNYVTÁR

-ingyenesen online, szakemberektől, minden egy helyen!-

 

.

.

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy mostantól egy helyen megtalálhatóak a legfontosabb, táplálással kapcsolatos és azon túli tartalmak 5 éves korig? Sőt, az egész teljesen ingyenesen hozzáférhető!

Szülőként nem robotok vagyunk, az idő nagy kincs. Ezt a sok infót borzasztó fárasztó és időigényes lenne kikeresni külön-külön. Mennyivel több idő jut így fontos dolgokra, ha egy helyen minden ott van, ami kell? Plussz nem kell az után kutatni, hogy hiteles tanács, vagy tévhit.

Ezek az írások szakmailag hitelesek, uptodate alapokkal, szakemberek tollából, és a lista folyamatosan bővül! Akár hozzátáplálás, akár kisgyermektáplálás, allergia, betegségek étrendi kezelése ÉS megelőzése, gondozás, most minden egy helyen elérhető!

.

Használat:

Amelyik témakör érdekel, egyszerűen kattints rá a kék szóra/szavakra, és megnyílik külön ablakban az arról szóló anyag. Akkor működik igazán, ha sok emberhez eljut, megköszönjük a megosztásokat!

.

JÖJJÖN AZ EGYRE BŐVÜLŐ KÖNYVTÁR LISTA:

SZOPTATÁS , éhségjelek

KÖTŐDÉS

FEJLŐDÉS

.

HOZZÁTÁPLÁLÁS

  • HIVATALOS Facebook CSOPORT – az itteni szülők nagyszerű alaptudással rendelkeznek! Kukkants rá, hogy minden nap segíthessünk!
  1. FELKÉSZÜLÉS  (O-5 év)

.

  1. GYAKORLAT

.

  1. ADHATOK A BABÁMNAK..

.

  1. PROBLÉMÁK MEGOLDÁSAI

.

RECEPTEK

 .

  TÜNETEK, BETEGSÉGEK

.

 KISGYERMEKTÁPLÁLÁS (1-5 év)

 

  VÁLOGATÓSSÁG – nem eszik jól a gyermek?

.

 MEGELŐZÉS

.

  ÉRDEKESSÉGEK

BÓNUSZ: Ingyenesen letölthető Kisokosok (szakmai ajánlásokkal!)

___

Ez a Könyvtár folyamatosan bővül, nem állunk meg! 🙂 Prioritás, hogy segítsük a szülőket online és offline is (könyvek, eszközök), éppen ezért nagyszerű hírem van:

Szeretném bejelenteni, hogy egy hiánypótló sorozatot indítunk: „Kisgyermek dietetikai tanácsadás- ismerd meg a trükköket” címmel. Megtudhatod, melyik életkorban mire szükséges ügyelni, és hogy a tanácsadásaim során miket szoktam kérdezni, hogy gördülékenyen működjön a táplálás.

Minden pénteken (dátumok alább), 4 héten keresztül, életkorok szerint ITT, a Facebook oldalunkon.

            Jelentkezz az ingyenes eseményre, ahol további érdekességeket tudhatsz meg:

  •  Szept. 4. péntek 11.00 – 4-6 hónapos baba dietetikai tanácsadása (esemény ITT)
  • Szept. 11. péntek 11.00 – 7-9 hónapos baba dietetikai tanácsadása (esemény ITT)
  • Szept. 18. péntek 11.00 – 10-12 hónapos baba dietetikai tanácsadása (esemény ITT)
  • Szept. 25. péntek 11.00 – 1-4 éves kisgyermek dietetikai tanácsadása (esemény ITT)

Több száz kisgyermek tanácsadása után rengeteg tapasztalatom gyűlt össze arról, ami valóban hasznos a szülőknek. Ismerem a problémákat, és az egyéni különbségeket. Tarts velem, megosztom veled! 🙂

A könyvtárat pedig használd nyugodtan, szeretettel készült, sok éves használatra, a jól (l)evésért!

—-Nem akarsz lemaradni a legfrisebb cikkekről? Kövess minket a Facebookon és az Instán!—-

Lukasz Rebeka
Lukasz Rebeka
dietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, a Kiskanál Kommandó alapítója Évek óta foglalkozik gyerekekkel, személyesen és online egyaránt segítve a szülőket. A célja, hogy a szülők etetés helyett megtanulják táplálni gyermeküket. Fő érdeklődési területe a koragyermekkori táplálási problémák és a hozzátáplálás. Nagy hangsúlyt fektet a legújabb szakmai ajánlásokra és a fejlődésre, ezért rendszeres résztvevője és előadója a hazai gyermekgyógyászati konferenciáknak. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete Egészségértés díját 2018-ban vette át a Kiskanál Kommandóért, amely könyveit és kisokosait a Házi Gyermekorvosok Egyesülete és a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmailag ajánlja.

ÚJ KISOKOS

KISOKOSOK

Ingyenes letöltés