Hozzátáplálási Kisokos

Hiteles Információk biztos forrásból

A Kiskanál Kommandó Kisokos 27 oldalas hazai szakemberek által írt és ellenőrzött információkat tartalmaz, valamint :

  • Hozzátáplálási táblázatot a legújabb, nemzetközileg elfogadott irányelvek, állásfoglalások alapján
  • Korosztályonkénti tanácsokat 6 hónapos kortól egészen 3 éves korig (mennyiségek, alapanyagok, sajátosságok)
  • Nemzetközileg elfogadott allergénbevezetést (glutén, földimogyoró, tojás, tejfehérje, szója, hal)

Bizonyára te is összezavarodtál, hiszen a hozzátáplálásról mindenkinek konkrét (és gyakran ellentmondásos) véleménye van.  A gyermekednek a legjobbat szeretnéd, és már nem tudod, kinek a tanácsaid kövesd. Képzeld, a táplálékallergia, és az allergiás ekcéma   kialakulásának kockázatát nagymértékben csökkentheted, ha a helyes időben vezeted be a  táplálékallergéneket!

A Kiskanál Kommandó Kisokos ebben is segít neked !

“Az orvostudomány előrehaladtával a hozzátáplálásról kialakult nézetek folyamatosan változnak. Már tudják, hogy nem mindegy mikor mit vezetnek be a gyermekek étrendjébe, ahogy az sem, mikor kezdjük el egyáltalán a hozzátáplálást az értékes anyatej/tápszer mellé. Amikor megszületett a gyermekem, szerettem volna mindent a lehető legjobban csinálni. Folyamatos tanácsokat kaptam a családunktól arról, ahogyan anno ők csinálták. De okosít minket az Internet és az ezer meg egy szakkönyv is. Ezekben a tanácshalmokban valljuk be: elveszik a kezdő szülő. Ezen útvesztőben segít ez a szuper írás.”

Trauman-Dér Zsófia

“A Kisokos rendkívül hasznos minden olyan szülő számára aki épp a hozzátáplálás előtt áll vagy már hozzátáplál. Nem csak sablonos táblázat, tudományos leírás, hanem gyakorlati tanácsokkal, színes illusztrációkkal, magyarázattal és minden egyéb információval ellátott írás ami közérthető, hasznos es legfőképp nagyon nagy segítség azon szülőknek akik eddig elveszettnek érezték magukat a ht útvesztőjében. Mindenkinek ajánlom, hiánypótló!”

Kulman Krisztina