Hozzátáplálás a gyakorlatban

Slide Biztonságos
hozzátáplálás
a gyakorlatban
- ÚJ tananyag, lépésről lépésre az életen át tartó egészségért-

Slide fejlődés Minden baba más. Egyéni fejlődésmenet, temperamentum, veleszületett képességek jellemzik őket. Az első életévben rendkívül gyors testi, mentális és érzelmi fejlődésen mennek keresztül.
Olyan új, online szülői segédlet született, mely élménnyé teszi minden gyermek és szülő számára az első, legmeghatározóbb év táplálását. Akár 6, akár 12 hónapos a babád, ez az anyag neked szól.

Sok szülő a hozzátáplálás alatt összezavarodik, nem tudja, kinek higgyen. Nagy a nyomás, hiszen ezen múlthat, hogy a gyermeke mennyire lesz később válogatós, esetleg allergiás, vagy súlyproblémákkal, cukorbetegséggel küszködő. Egy életreszóló kapcsolatot alakulhat most ki az ételek és a kisgyermek között.

Lehetnek nehézségek az út közben, úgy mint: darabos ételek elutasítása, üveges bébiételek kizárólagos elfogadása, öklendezés, minimális elfogyasztott ételmennyiségek, tünetek.. De ennek nem így kell lennie, mindenre van profi, baba-, ÉS szülőbarát, szakértői megoldás.

Slide Te lehetsz az a szülő, aki KIPIHENT mivel nem kell sok időt a konyhában vagy a boltban töltened, esetleg a neten kutakodnod a kétes megoldások után. FELKÉSZÜLT minden nehézségre, nem fog meglepetés érni. Babád igényei szerint fog haladni a folyamat magától. MAGABIZTOS nem fog elbizonytalanítani más véleménye, sőt, te leszel lesz az, aki segít a többi anyának. KÉPES SEGÍTENI GYERMEKÉNEK ügyesen enni a püréket és a darabos ételeket, formálva az ízlését. segítünk

Slide SZAKEMBERÜNK Lukasz Rebeka gyermekekkel foglalkozó dietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens és anya. Rendszeres előadója és résztvevője a hazai gyermekgyógyász konferenciáknak, a „Hozzátáplálás szakemberektől” (bestseller), és a „Szülőakadémia szakemberekkel” c. könyvek szerzője. Szívügye a válaszkész hozzátáplálás és a szelektív evő kisgyermekek segítése. A díjnyertes Kiskanál Kommandó alapítója, amely a legnagyobb hazai kisgyermektáplálási szakmai platform, főanyagait a Házi Gyermekorvosok Egyesülete ajánlja a szülők számára. Ki tartja az online előadásokat?

Video Ezt mind meg fogod tanulni
A gyakorlatban biztosan
verhetetlen leszel,
hiszen közel 40 videó segít majd. Ráadásul egy bónusz modul azt is megtanítja, hogyan tervezz étrendet 1 éves korig! Teljes babatáplálási rendszert adok a kezedbe, amellyel megelőzheted a problémákat, vagy ha már gondok vannak, segíteni fognak. Már rengeteg családon segítettek ezek a módszerek a praxisomban!
Minden trükköt és tanácsot megosztok veled kezdve az ajánlott, szenzitív táplálási technikától, a legjobb, időspóroló finomságoktól, toplistás eszközöktől, allergének kínálásától a menü összeállításáig. Csak a babádra kell koncentrálnod, nem számokra, előírásokra vagy buta szabályokra.

TARTALOMJEGYZÉK

Slide Tudom, hogy elfoglalt vagy. Éppen ezért biztosítom, hogy : Nem kell a konyhában rostokolnod folyamatosan, vagy a boltban órákig válogatnod az ételeket.
Nem kell rengeteg pénzt költened teljesen felesleges eszközökre (amelyek sokszor csak hátráltatják a folyamatot..).
Az otthonod biztonságában, bármikor, bármilyen sorrendben, korlátlan ideig megtekintheted a videókat.
Nem kell számolgatnod, babád minden tápanyagot meg fog kapni, amely a fejlődéséhez szükséges (akár szoptatott, akár tápszeres)
Minden módszert bevetünk azért, hogy ne legyen válogatós, és ne legyen semmi probléma.

Slide Hogyan működik a tananyag? Megrendelés után saját jelszót kapsz. Ezzel egy hálózaton belül, be tudsz lépni egy zárt oldalra, ahol az összes videót megtekintheted, bármilyen sorrendben és gyakorisággal az előfizetési idő alatt. BIZTONSÁGOS HOZZÁTÁPLÁLÁS A GYAKORLATBAN VIDEÓ TANANYAG Ft 10000 helyett bevezetőáron: FT 5.900,- +nincsen szállítási díj -7 órányi videó - BÓNUSZ zárt „Hozzátáplálás szakemberektől”
hivatalos csoport örökös tagság
- Megtakarítás: 3100 Ft Megrendelem
Legnépszerűbb BIZTONSÁGOS HOZZÁTÁPLÁLÁS "Védelem" CSOMAG Ft 15000 helyett bevezetőáron: Ft 9.900 +szállítás -MINDEN, ami az előzőben + "Hozzátáplálás szakemberektől" c. bestseller könyv (a legújabb ajánlások alapján) - Megtakarítás: 5100 Ft Megrendelem
Fizetésed biztonságos és egyszerű, melyben partnerünk: