Szülőakadémia Könyv és Videó

Slide Szülőakadémia szakemberekkel Útmutató a valódi gondoskodáshoz NÉZD MEG ANYA! arrow_right Te abban vagy a legjobb, hogy mindent megteszel a gyermekedért.
Mi abban, hogy tudjuk, pontosan mikor, mit kell tenned.
Az otthonod biztonságában segítünk, éveken keresztül!

Slide Üdvözlünk a Szülőakadémián! Várunk rád. Gyermeked első négy éve kiemelten meghatározó az egész életére nézve. Mi megtanítunk neked minden szükséges szülői készséget és tudást (pszichés fejlődés, fejlődésmenet, mozgás, evés, alvás, betegségek, gyógyítás, beszéd, megelőzés), könnyebbé tesszük a hétköznapjaidat és végigkísérünk a zsákutcák nélküli, élményekkel teli úton. Mindezt egy kizárólag szakemberek által készített online, komplex videótárral és ajándék könyvvel. Ki sem kell mozdulnod otthonról, itt leszünk, amikor csak szükséged lesz ránk.
Garantáljuk, hogy ez lesz a legjobb befektetés szülőként, ha 4 év alatti gyermeked van.
Ezt tanulhatod meg tőlünk arrow_right

Ő számít rád te számíthatsz
ránk
A gyermekek fejlődése a jelenlegi helyzetben is ugyanolyan fontos, figyelmet igényel. Nem állt meg a világ: a kicsi mozgása, beszéde, növekedése, pszichés fejlődése tudást, esetleges tünetei biztos kezek gondoskodását igénylik. Ki segíthet a szülőknek otthon? arrow_right
Neked való, ha szeretnél Egyetlen mozdulattal letudni mindent Nem kell keresgélni, kérdezősködni, feleslegesen szakemberhez menni, várni a válaszára, itt lesz neked a belépésed után minden, ami szükséges gyermeked egészségéhez. Pont azokban az években, amikor a legtöbb a kérdés a szülők fejében. Otthon maradni és hozzáértővé válni A saját kanapédon sajátíthatod el a szükséges tudást bármennyi idő alatt, így sokkal több időt tudsz a gyermekeddel tölteni. Az anyatársaid kikérik majd a tanácsodat, hiszen téged a tévhitek nem fognak elbizonytalanítani, hatékony és kompetens szülő leszel. A legújabb szakirodalom alapján gondoskodni gyermekedről Friss ajánlásokra épül, kizárólag gyakorló szakemberektől, ezért véletlen sem fognak tudni félretájékoztatni a mindennapok során. Naprakész tudást ad, nem fogsz az elavult nézetek miatt hibás döntéseket hozni. Érthető, hozzáértővé tesz Valljuk, hogy minden gyermek különböző, ezért azokat az egyéni szempontokat is ismertetjük veled, amelyek által tudod majd, merre halad a fejlődése, és mit kell tenned, ha szükséges.

Slide A te segédeid Szuper Szakemberek minden területről Elhivatottak az életben, maximalisták szakmájukban dr. Cseh Áron gyermek-gasztroenterológus dr. Szentannay Judit Házi gyermekorvos, gyermek gasztroenterológus Henter Izabella MSC dietetikus, táplálkozástudományi szakember, egészségügyi menedzser dr. Csupor Dezső gyógyszerész dr. Gulácsi Ágnes gyermekgyógyász, IBCLC laktációs szaktanácsadó, integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens Djuroskáné Csabai Krisztina gyermekpszichológus Tománé Mészáros Andrea védőnő, senior szakmai szakértő, PhD hallgató dr. Dénes Ivett bababarát alvástanácsadó, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens dr. Dér Péter gyógyszerész Stadler Judit gyógypedagógus-pszichopedagógus, szülő-csecsemő /kisgyermek konzulens Lukasz Rebeka dietetikus, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens Biztos Kezek Alapellátó Gyermekorvosok Tudományos Társasága

Slide AJÁNLÓ Dr. Póta György Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke "A Szülőakadémia elvégzése biztosan segít egy egészségesebb generáció felnövésében." "Sokszor mondjuk „kompetens szülő”, aki ért a gyerekéhez, és megtesz mindent azért, hogy értsen a gyerekéhez. A szülőséget, hogy hogyan legyünk jó szülők, nem tanítják az iskolában. Ezt mindenkinek magának kell megtanulnia. Segítségre lehet a család, az idősebbek, a szakemberek, gyermekorvosok, védőnők, egészségügyi szakemberek. Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy túl sok az információ és nagyon nehéz a különböző információk, tanácsok közül megfelelő hozzáértés hiányában eldönteni, melyik a legmegfelelőbb. Ha valaki „kompetens szülővé” akar válni, meg kell tanulnia mindent a babával kapcsolatban, hogy majd megalapozottan a legjobb döntést tudja meghozni. Javaslom iratkozzon be a Szülőakadémiára. Lukasz Rebeka ismét a legmodernebb szemlélettel, a szakma elismert képviselői közreműködésével egy mindenki számára jól érthető stílusban ad segítséget a fiatal szülőknek a problémák megoldására.

Slide BEKÖLTÖZÜNK a nappaldiba ÍGY MŰKÖDIK A VIDEÓTÁR Gondolj bele: milyen lenne, ha a gyermeket kezelő szakemberrel leülnél egy finom kávéra, és csak veled beszélgetne órákon keresztül? Ha minden kérdést feltehetnél neki, amire valaha tudni akartad a választ? Akkor is, ha ezeket eddig nem volt merszed vagy akár módod feltenni. A szakember mindent elmesélne gyermeked fejlődéséről, hogy mi számít normálisnak, mire figyelj, és hogyan ismerd fel, ha gond van. ERRŐL VAN ITT SZÓ!
Mindezt 15 szakemberrel biztosítjuk neked, hiszen feltettük nekik az összes kérdést, amelyeket te magad is feltennél. Csak annyi a dolgod, hogy az otthonod nyugalmában bekapcsolod a videókat, és megtudhatod a válaszaikat, akár többször egymás után, hogy minden rögzüljön.

A videótárhoz korlátlanul hozzáférsz egy saját jelszóval, a zárt rendszeren keresztül megtekintheted őket bármilyen sorrendben, amikor csak akarod.
16 órányi tudás tartalomjegyzéke

Slide SZÜLŐKADÉMIA KÖNYV BEKÖLTÜZÜNK a könyvespolcodra Ez biztos nem a porfogók közé kerül, újra és újra kézbe fogod venni! Ha gyorssegítség kell, és arra vágysz hogy összegezve, fontos részleteket ismertessünk meg veled gyermeked első 4 életévéről, ez is neked való!
Egyfajta “mindent az egyben” könyv, nagyon sokat fog segíteni, ezt szakemberekként ígérjük. 19 szakember tanácsait olvashatod benne 12 témakörben (evés, alvás, mozgás, beszéd, betegségek felismerése és kezelése, gyógynövények, gondozás, pszichés fejlődés, stb.).
A könyv tartalomjegyzéke

Slide Mit ajánlunk? A valós érték töredékéért a tied lehet Nem árulunk zsákbamacskát, nincs elrejtett infó, OTP Simple biztonságos fizetési rendszeren keresztül vásárolhatsz, pár kattintással! SZÜLŐAKADÉMIA VIDEÓTÁR Minden, amire szükséged lesz, egyetlen videótárban! Megtanítunk mindenre (betegségek, elsősegély, gyógyszerek, gyógynövények, evés, alvás, pszichés fejlődés, mozgás, stb.), uptodate, 4 éves korig!
Bevezető ajánlatunk: KÜLDÜNK MELLÉ egy Szülőakadémia KÖNYVET AJÁNDÉKBA! Így offline és online egyben meglesz minden megbízható infód!
SZÜLŐAKAÉDÉMIA KÖNYV Hasznos segítség 4 éves életkor alatti gyermekeknek a legkülönfélébb témákban (alvás, játék, evés, beszéd, mozgás, betegségek tünetei és kezelésük, gyógynövények, stb.), a HGYE ajánlásával!
MEGRENDELÉS