Barion Pixel
Home WEBSHOP KATEGÓRIÁK Online tananyagok 2024.09.20 Válaszkész Hozzátáplálás Mesterkurzus – szülőknek és szakembereknek

2024.09.20 Válaszkész Hozzátáplálás Mesterkurzus – szülőknek és szakembereknek

A “Válaszkész Hozzátáplálás Mesterkurzus” egy szakértői támogatást nyújtó esemény, amelynek célja a szülők és szakemberek segítése a legújabb hozzátáplálási ismeretekkel. Az esemény videóanyaga rögtön elérhető, de lehetőség van kérdezni is szakemberünktől Május 31.-én 17 órától zárt Facebook csoportban.

Válaszkész megközelítést biztosítunk a legújabb hozzátáplálási ajánlások alapján. Az esemény során szakértői útmutatást kapnak a résztvevők, és hozzáférhetnek egy szakemberek által összeállított forráskönyvtárhoz, amely segít magabiztosan navigálni a baba táplálásával és gondozásával kapcsolatos kérdésekben egészen 1 éves korig.

A Mesterkurzus résztvevői olyan témákat tanulnak meg, mint a legújabb hazai és nemzetközi irányelvek alkalmazása, a babával való felkészülés a hozzátáplálásra, az allergének biztonságos bevezetése, a baba önálló evésének megtanítása, a növekedési állapot ellenőrzése, és a leggyakoribb táplálási tünetek felismerése.

 

 

Kategória:
error: Vedd fel a kapcsoaltot velünk, ha szeretnéd átvenni anyagainkat.