Kell a babának a napirend?

.

Dr. Dénes Ivett orvos, bababarát alvástanácsadó elárulja az alábbi videóban, hogy kell-e egy kisbabának napirend. Miért fontos ez? Milyen a jó napirend? Mennyire rugalmas? Kattints, és megtudhatod.

Dr. Dénes Ivett vagyok. Orvos, bababarát alvástanácsadó, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens jelölt. Nagyobbik fiam nemalvása miatt kezdtem behatóan foglalkozni a gyermekek alvásának tudományával, blogot írok, előadásokat tartok, online klubot vezetek, és írtam a témában egy hiánypótló könyvet. Küldetésem, hogy a babák alvásával kapcsolatos tévhitek és városi legendák helyett a szülőkhöz eljussanak a tudományosan bizonyított, biztonságos, bababarát, a szoptatást és a biztonságos kötődést támogató módszerek és megoldások. Vallom, hogy a jó alvás minden babának jár!

.

.

A fenti videó a Szülőakadémia online szülői kurzusból egy részlet. Ez a mű az egész koragyermekkorról szól, szülői készségeket, képességeket épít és tudást ad. A fenti videó a  2. részlet, jön még 10!, ez a tegnapi szoptatós KATT. Ez az komplex anyag egy könyvvel kiegészülve idén decemberben jelenik meg, szuper karácsonyi ajándék annak, aki

-várandós

-babát tervez

-gyermeke/gyermekei vannak 4 éves korig

-unokája születik/4 év alatti unokája van

-gyermekekkel foglalkozik és érdekli a legújabb szakirodalom koragyermekkorból a gyakorlatban

.

Az alábbi szakemberek dolgoztak rajta:

.

.

Dupla szakmai ajánlással, gyakorló hazai szakemberek összefogásából. Részletekért KATTINTS IDE.