Barion Pixel

MEGÉRKEZETT A legjobb evőeszköz 2 éves korig

Slide NumNum® BABA ELŐKANÁL Itt kezdődik az önálló evéshez való utazás   A kanálhoz vezető út egy olyan izgalmas folyamat, amely immár a NumNum®-nal kezdődhet. Ez a szabadalmaztatott formatervezésű, dupla eszköz előkanálként szolgál azoknak a gyermekeknek, akik először használnak evőeszközt. Pürés és BLW-s babáknak egyaránt! A NumNum® baba előkanál megkönnyíti az önálló, biztonságos evést a kicsik számára. A többi kanálhoz képest a feje lapos, tehát a gyermeknek nincs szüksége a csuklója forgatására (ami kb. 2 éves korban jelenik meg), nem kell egyensúlyozni vele (az étel rajta marad), és NEM LEHET rosszul tartani. Pici evőeszköz a pici kezekbe, így egyszerűvé téve az evést! Hogyan működik?

Ezért különleges

Egy új korszak kezdődik Többszörösen díjnyertes innováció timer Mikortól ajánlott? Az eszköz biztonságos használatához a gyermeknek képesnek kell lennie önállóan ülnie, jó etetési pozícióban (stabil lábtámasz, térdek hajlítva, medence előre billentve, asztallap köldök feletti magasságban, előredőlve, szabad mozgásteret engedve, ideálisan a családi asztalnál- ezek fontosan a biztonságos és kényelmes evés szempontjából, és a félrenyelés minimalizálása miatt). Az eszközt lehet a hozzátáplálás legelejétől használni, de a legtöbb gyermek pár hónappal később kezd el saját eszközzel enni (kb. 8 hós korban). Babától függ, mikor kezd el érdeklődni az önálló evés iránt és szeretné átvenni az irányítást. Ideális Ételek Pürés babáknak: bébiételek, házi pürék, joghurt, gabonakásák, majd sűrűbb pürék, aztán darabos ételek (pl. sajtos makaróni, főzelék, baba chilis bab, tejberizs, tojásrántotta, stb.) Fontos: a gyermek kezébe való eszköz, nem az etető személy kezébe! BLW-s babáknak: hiszen a babák az eszközökkel egyedül esznek, tartják őket. A kezecskéik mellett érdemes evőeszközöket is használni, számukra az NumNum előkanál ideális, mert függetlenül, sikeresen ehetnek segítségével. pl. joghurtot, túrókrémet, krémes állagú ételeket, főzelékeket, sajtos makarónit, guacamolét, tejberizst, baba chilis babot, sűrű krémlevest, fagyit, stb. timer_off Meddig jó? A legtöbb gyermeknél a második születésnapja körül jelenik meg a csuklóforgás/csavarás. A csukló forgása lehetővé teszi a kisgyermek számára, hogy megfelelő módon kanalazzon, érett mozdulattal forgassa be az eszközt a szájához. Amikor ez megtörténik, a gyermek már nagyobb mennyiségű falatot tud a szájába juttatni kanalazással. Ha ez így van, itt az idő a normál kanálra ÉS villára .

Tulajdonságok


- Prémium kategóriás szilikonból és nylonból készült
-Megfelel az USA és az EU összes biztonsági követelményének (nem tartalmaz PVC-t, BPA-t vagy ftalátokat)
-Mosogatógépben is tisztítható
-Szabadalmaztatott forma, kontúrozás azért, hogy minden gyermek kezébe illeszkedjen
numnum-elokanal-hozzataplalas-csuklo-elso-kanal Minden szett tartalma


Két előkanál fejlődési ütemhez szabva
"Ez valami fantasztikus! A kisfiam az első pillanattól tudta egyedül használni!"
Ádám anyukája
"Sokkal egyszerűbb ezzel ennie, mint a többi babakanállal!"
Zoé anyukája
"Minden nap használjuk, bárcsak előbb tudtam volna."
Peti anyukája

Slide Első szint
Speciális kialakításának köszönhetően a gyermek elég ételt tud vele enni, nem folyik le róla a folyékonyabb falat sem (pl. pürék, joghurt, stb.). Kezdő evőknek ajánlott. A textúrált felület megnyugtatja a fájó ínyeket. A nyele vastag, melyet úgy terveztek, hogy biztonságosan illeszkedjen a pici kezekbe. A lapos fej miatt a legkönnyebben használható eszköz a gyermekek számára.
   Második szint Speciális csatornáinak, kialakításának köszönhetően megtartja a különböző sűrűbb textúrákat (pl. sűrűbb pépek, zabkása, gabonapép, húsos pürék, mac’n’cheese,      stb.), nem csorog le róla a sűrűbb falat, a gyermek sikerélménye borítékolható. A nyele vastag, ez az eszköz is illeszkedik a gyermek kezébe. Az ínyét a speciális anyag és barázdáltság nyugtatja evés közben.

Érdekel
START kanál (A legalkalmasabb a szülők kezébe) Rengeteg szülő és evésterapeuta kedvenc kanala! A normál babakanál vagy evésterápiában használt gyermekkanál túl széles és mély. Ez azt jelenti, hogy túl sok étellel terheli egy falaton belül a gyermeket. Ez lehet ijesztő is, és így nehezebb a falatképzés. A START kanállal kényelmes etetni a babát, aki szívesen fogja fogadni a falatokat, a lehető legoptimálisabb módon.
A START kanál éppen megfelelő méretű! Tökéletes a formája és a mélysége, kiválóan alkalmas -kisbabák táplálására: szájukba ideálisan illeszkedik. Addig javasoljuk, míg ők maguk nem esznek saját eszközzel önállóan, rendszeresen (tehát a START kanál az etető személy kezébe való!) -evésterápiához: akinek problémái vannak az evéssel (gyermek és felnőtt egyaránt, pl. problémás ajak-összezárás-babáknál túlzott nyálzásnál figyeljük-, orális túlérzékenység, gyenge nyelv-tolóerő)
A kanál:
Az USA-ban készült, FDA- kompatibilis
Latex-, ólom-, ftalát-, és BPA-mentes
Törésálló, kényelmes műanyag
Mosogatógépben is mosható
Rendelésed mellé ajándákot adunk -buktatók, amiket elkerülhetsz- Érdekel