Barion Pixel

Erősíteni kell a gyermek immunrendszerét? (videó)

Erősíteni kell a gyermek immunrendszerét?

-természetes módszerek? Segít a szakember-

.

Szülőként gyakran tanácstalanul állunk: milyen gyógynövény, kivonat, kapszula az, amelyik segíthetne gyermekünk immunrendszerének, hogy hatékonyan vegye fel a harcot a kórokozókkal szemben? Természetes, hogy aggódunk értük. Azonban sajnos rengeteg készítmény hatástalan, és/vagy veszélyes, felesleges.

Gyógyszerész, gyógynövényszakértő- dr. Csupor Dezső segít nekünk az alábbi videóban, mégis mit tehetünk hogy ne tévesszenek meg minket sem a reklámok, sem a téves tanácsok. A videó részlet a Szülőakadémia oktatóanyagából, mely szülőknek készült rengeteg hazai szakembert bevonva. Érdemes hiteles helyről tájékozódni, ITT. 

.

Nem is gondolnánk, hogy nem mindegyik gyógynövény adható egy kisgyermeknek. Csupor Dezső összeállított egy listát életkorok szerint (6 éves korig), ITT letölthető ingyenesen.  A védekezőképességről pedig érdemes ezt a cikkünket elolvasnod.

Kövess minket Facebookon is (ITT), hogy értesülhess a legújabb gyermektáplálási hírektől.

.

Lukasz Rebeka
Lukasz Rebeka
dietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, a Kiskanál Kommandó alapítója Évek óta foglalkozik gyerekekkel, személyesen és online egyaránt segítve a szülőket. A célja, hogy a szülők etetés helyett megtanulják táplálni gyermeküket. Fő érdeklődési területe a koragyermekkori táplálási problémák és a hozzátáplálás. Nagy hangsúlyt fektet a legújabb szakmai ajánlásokra és a fejlődésre, ezért rendszeres résztvevője és előadója a hazai gyermekgyógyászati konferenciáknak. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete Egészségértés díját 2018-ban vette át a Kiskanál Kommandóért, amely könyveit és kisokosait a Házi Gyermekorvosok Egyesülete és a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmailag ajánlja.

ÚJ KISOKOS

KISOKOSOK

Ingyenes letöltés

error: Vedd fel a kapcsoaltot velünk, ha szeretnéd átvenni anyagainkat.