Barion Pixel

Csecsemőkori hasfájás-milyen készítmények adhatóak a babának?

Csecsemőkori hasfájás 

-milyen gyógykészítmények adhatóak a babának?- 

.

Embertpróbáló dolog, ha a kisbabának fáj a hasa. Szülőként nem igazán tudjuk, milyen készítményeket adhatunk ilyenkor neki és milyeneket nem. A következő videóból DrCsupor Dezső árulja el nekünk a választ. 

Dr. Csupor Dezső, gyógyszerész

Gyógyszerészként végeztem a Szegedi Tudományegyetemen. A diplomázást követően kutatóként kezdtem dolgozni az alma materemben, itt szereztem doktori fokozatot is, jelenleg egyetemi docensként oktatok és kutatok. Kutatási területem a gyógynövények kémiai összetétele és hatásaik, ezzel kapcsolatos tárgyakat oktatok (köztük fitoterápiát) gyógyszerész- és orvostanhallgatóknak. Az ismeretterjesztést nagyon fontosnak tartom, hiszen szakszerű ismeretek elsősorban szakemberektől szerezhetők be. Több könyv, blog szerzője, szerkesztője vagyok. Ezek nagy része kapcsolódik a fitoterápiához, azaz a gyógynövények gyógyászati alkalmazásához. Három fiam van, így a csecsemő- és kisgyerekkori betegségek gyógynövényes kezeléséről saját tapasztalataim is vannak.

.

A fenti videó a Szülőakadémia online szülői kurzusból egy részlet. Ez a mű az egész koragyermekkorról szól, szülői készségeket, képességeket épít és tudást ad. A fenti videó a  3. részlet, jön még 9!. Eddigiek: szoptatós  (KATTINTS)baba alvós napirend (KATTINTS). Ez az komplex anyag egy könyvvel kiegészülve idén decemberben jelenik meg, szuper karácsonyi ajándék annak, aki

-várandós

-babát tervez

-gyermeke/gyermekei vannak 4 éves korig

-unokája születik/4 év alatti unokája van

-gyermekekkel foglalkozik és érdekli a legújabb szakirodalom koragyermekkorból a gyakorlatban

.

Az alábbi szakemberek dolgoztak rajta:

Köszönjük, ha megosztod!

Lukasz Rebeka
Lukasz Rebeka
dietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, a Kiskanál Kommandó alapítója Évek óta foglalkozik gyerekekkel, személyesen és online egyaránt segítve a szülőket. A célja, hogy a szülők etetés helyett megtanulják táplálni gyermeküket. Fő érdeklődési területe a koragyermekkori táplálási problémák és a hozzátáplálás. Nagy hangsúlyt fektet a legújabb szakmai ajánlásokra és a fejlődésre, ezért rendszeres résztvevője és előadója a hazai gyermekgyógyászati konferenciáknak. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete Egészségértés díját 2018-ban vette át a Kiskanál Kommandóért, amely könyveit és kisokosait a Házi Gyermekorvosok Egyesülete és a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmailag ajánlja.

ÚJ KISOKOS

KISOKOSOK

Ingyenes letöltés

error: Vedd fel a kapcsoaltot velünk, ha szeretnéd átvenni anyagainkat.