Barion Pixel

ÚJ hozzátáplálási infók!

 ÚJ HOZZÁTÁPLÁLÁSI INFÓK 2020
-megelőzés és problémamegoldás–

Aaa

Az ördög a részletekben rejlik a babatáplálásban is. Nem is annyira az alapanyagokkal, tünetekkel, hanem inkább a gyakorlati megvalósítással szokott gond lenni ezidő alatt. Ezért összeszedtem az összes hazai és nemzetközi hozzátáplálási gyakorlati praktikát. Mindent kipróbáltam saját kis pácienseimen is, sikerrel működnek a gyakorlatban! Nézd csak, mi mindenről van szó:

Akik már megnézték, ezt mondják: 

Anita: “ég és föld a különbség, végre ügyesen egyedül tud falatozni Zoé 10 hónaposan! Nem kell számolgatnom többé, és mégis növekszik!”
Zita: “végre megtanult inni Marci, hónapok óta ezzel szenvedtünk, de ezzel a módszerrel 2 nap alatt sikerült!!!”
Móni: “legalább tudom, miért öklendezik.. vagyis csak öklendezett  ! ”
Kriszta: “óó bárcsak hamarabb láttam volna! Mindig is paráztam mindentől de így már tudom, hogy ami tényleg fontos lett volna, arra nem is gondoltam (pl. hogyan nyel, rágás gyakoroltatása, dr. Cseh Áron gyermek-gasztrós és Rebeka földimogyi bevezetése szuperegyszerű!!)”

.

ITT LÁTHATÓ AZ ANYAG

.
 Minden egy helyen, otthonról, rugalmasan,
BÓNUSZ zárt “Hozzátáplálás szakemberektől” csoport tagsággal,
 Megbízható, valós, ritkán hallott információk, amelyek megreformálhatják a babatáplálást!

.

Most bevezető áron tettük elérhetővé, ne maradj le! MUTASD A RÉSZLETEKET! 

Lukasz Rebeka
Lukasz Rebeka
dietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, a Kiskanál Kommandó alapítója Évek óta foglalkozik gyerekekkel, személyesen és online egyaránt segítve a szülőket. A célja, hogy a szülők etetés helyett megtanulják táplálni gyermeküket. Fő érdeklődési területe a koragyermekkori táplálási problémák és a hozzátáplálás. Nagy hangsúlyt fektet a legújabb szakmai ajánlásokra és a fejlődésre, ezért rendszeres résztvevője és előadója a hazai gyermekgyógyászati konferenciáknak. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete Egészségértés díját 2018-ban vette át a Kiskanál Kommandóért, amely könyveit és kisokosait a Házi Gyermekorvosok Egyesülete és a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmailag ajánlja.

ÚJ KISOKOS

KISOKOSOK

Ingyenes letöltés