Erre kell figyelni a gyermekágyas időszakban

a családnak és a szülőknek

.

A gyermekágyas időszak az első 6 babával töltött hetet jelenti. Ebben az időszakban a legfontosabb cél az, hogy egymásra hangolódjon a család minden tagja, megtanulják a baba jelzéseit értelmezni és szenzitíven reagálni azokra. Henter Izabella az alábbi videóban elmondja a legfontosabb tudnivalókat, hogy ez az időszak könnyebb legyen, tele finom falatokkal. Mi történik az anyai szervezetben? Ezt hogyan segítheti az étrend?

Van egy olyan tápanyag, amely ebben az időszakban különösen fontos, nézd csak:

.

Henter Izabella MSc dietetikus, táplálkozástudományi szakember, egészségügyi menedzser. Háromgyermekes anya és 2 unokás nagymama vagyok, amit életem legfontosabb ajándékának tekintek. A múlt században végeztem dietetikusként és egészségügyi menedzserként, hogy a dietetika szemléletét és képviselőit tudjam támogatni az egészségügyi ellátás rendszerében. Tudásomat a harmadik évezredben az orvos- és élelmiszertudományok egyetemeinek közös képzésében tökéletesítettem. Egy híján negyven évet eltöltve a szakterületemen megerősödtem abban, hogy az arany középút, a józan ész, a minőségi kutatásokkal megalapozott tudományos eredmények a megbízható alapok. A személyre szabottság, a szakember és a kliens megegyezésén alapuló beavatkozás lehet igazán eredményes és hatékony úgy az egészség fenntartásában, mint a gyógyításban.

A fenti videó a Szülőakadémia online szülői kurzusból egy részlet. Ez a mű az egész koragyermekkorról szól, szülői készségeket, képességeket épít és tudást ad. A fenti videó a  5. részlet, jön még 7!. Eddigiek: szoptatós  (KATTINTS),  baba alvós napirend (KATTINTS) , csecsemőkori hasfájás (KATTINTS), hirtelen csecsemőhalál megelőzése (KATTINTS). 

.

Ez az komplex anyag egy könyvvel kiegészülve idén decemberben jelenik meg, szuper karácsonyi ajándék annak, aki

-várandós

-babát tervez

-gyermeke/gyermekei vannak 4 éves korig

-unokája születik/4 év alatti unokája van

-gyermekekkel foglalkozik és érdekli a legújabb szakirodalom koragyermekkorból a gyakorlatban.

.

..

Az alábbi szakemberek dolgoztak rajta:

ITT fogsz részleteket kapni róla.