SZÜLŐAKADÉMIA 1. rész, dr.Gulácsi Ágnes

-szakemberektől mindent az első 4 évről- 

.

Sorozatunkban bemutatjuk a Szülőakadémia anyag készítőit. Ez a mű egy szülőknek szóló profi tananyag (videós, otthonról végezhető kurzus és könyv egyben) az egész koragyermekkorról (várandósságtól 4 éves korig), szakemberektől, a legújabb irányelvek alapján.

A megfelelő ismereteket mi adjuk, a magabiztoságot, szeretetet, ezáltal pedig a biztonságot a gyermekének maga a szülő biztosítja. Mert minden gyermek más, egyedi és megismételhetetlen.

Ez a küldetésünk a Szülőakadémiával. Szülői készségeket és tudást adunk.

.

.

Első rész: Mindent a szoptatásról

Bemutatkozik: dr. Gulácsi Ágnes

gyermekgyógyász, IBCLC laktációs szaktanácsadó, integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulens

 .

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános orvosként, majd csecsemő-és gyermekgyógyászatból szakvizsgáztam. 2012 óta dolgozom egy budapesti gyermekkórházban.

Érdeklődésem középpontjában a csecsemők különböző tünetei és az anya-gyermek kapcsolat áll. Munkám során rengeteg szoptatással kapcsolatos kérdéssel találkozom, szerettem volna többet, jobban segíteni ezen a területen, így 2018-ban IBCLC laktációs szaktanácsadó nemzetközi vizsgát tettem.

Emellett integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzulensi képzettséggel is rendelkezem, mely az orvosi munkámat egy más szemléletmóddal egészíti ki. Ezt evés- és alvásproblémás kisgyermekek és családjaik ellátása során hasznosítom, melyet egy erre szakosodott ambulancián végzek.

Jelenleg otthon vagyok csecsemőkorú kisfiammal, akitől nap mint nap rengeteget tanulok az anyaságról és saját magamról

Ági részlete az anyagból: Honnan tudhatjuk, hogy az újszülött éhes? 

.

Minden nap újabb szakembert mutatunk be, aki dolgozott az anyagon. Nem kevesebb, mint 2O, egészségügyi végzettséggel rendelkező, gyakorló szakembert.

Köszönjük, ha megosztod a cikket!