Barion Pixel

📢 MEGJELENT! ingyenes FEJLŐDÉSI KISOKOS 0-4 éves korig!

📢 MEGJELENT! 📢
ingyenes FEJLŐDÉSI KISOKOS 0-4 éves korig!

.

Szakemberekként összehoztunk egy olyan anyagot, amely minden szülőnek évekig segítségére lesz.
Tény, hogy egyetlen szakember sem érthet mindenhez. Éppen ezért sok szülő azt érezheti, hogy külön kell utánanéznie, utánakérdeznie, hogy a gyermeke melyik életkorban hogyan fejlődik.


Mi sokféle területről jöttünk, gyermekekkel foglalkozó gyakorló szakemberekként leírtuk korcsoportonként, hogy a gyermek (születéstől 4 éves koráig) éppen hol tart
-mozgásfejlődésben
-kognitív fejlődésben
-társas kapcsolataiban
-milyen táplálási és szoptatási mérföldköveken megy keresztül
-milyen eü. szűrések, oltások várnak rá és mikor
-alvásban
-beszédfejlődésben
-melyek a figyelmeztető jelek
-milyen fogacskákat növeszt
-növekedésben
-milyen gyógynövényeket fogyaszthat éppen

.

A célunk az, hogy ez a Kisokos ott legyen a szülők szeme előtt, és megnyugodjanak: egy helyen van rengeteg uptodate információ, nem kell keresgélniük folyamatosan. Dupla szakmai ajánlás áll az anyagon ezúttal is.

Nincs bölcsek köve, nincs lezárt tudományterület ezen a téren sem, ezért ha új állásfoglalás/ajánlás jelenik meg, az anyagunk folyamatosan frissül- értesítve minden letöltőt. Nem hagyjuk, hogy a szülők lemaradjanak gyermekük egészségét érintő kérdésekben.

💟 LETÖLTÉS (ami teljesen ingyenes, cserébe nagyon megköszönjük ha minél több kedves szülő, csoport, szakember, oldal megosztja ezt a friss segédletet- az oldalon keresztül.)

Sajtóinfo: info@kiskanalkommando.hu

Lukasz Rebeka
Lukasz Rebeka
dietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, a Kiskanál Kommandó alapítója Évek óta foglalkozik gyerekekkel, személyesen és online egyaránt segítve a szülőket. A célja, hogy a szülők etetés helyett megtanulják táplálni gyermeküket. Fő érdeklődési területe a koragyermekkori táplálási problémák és a hozzátáplálás. Nagy hangsúlyt fektet a legújabb szakmai ajánlásokra és a fejlődésre, ezért rendszeres résztvevője és előadója a hazai gyermekgyógyászati konferenciáknak. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete Egészségértés díját 2018-ban vette át a Kiskanál Kommandóért, amely könyveit és kisokosait a Házi Gyermekorvosok Egyesülete és a Magyar Gyógyszerészi Kamara szakmailag ajánlja.

ÉLŐ :JÚLIUS 5. és 12.

0-1 és 1-6 éves korcsoportok szerint

ÚJ KISOKOS

KISOKOSOK

Ingyenes letöltés

error: Vedd fel a kapcsoaltot velünk, ha szeretnéd átvenni anyagainkat.