Barion Pixel
Home WEBSHOP KATEGÓRIÁK Online tananyagok Hozzátáplálás csomag
Akció!

Hozzátáplálás csomag

19900Ft

Szuper kedvezménnyel juthatsz hozzá a 3 legfontosabb hozzátáplálási videónkhoz, amire 1 év alatti babádnál szükséged lehet. Együtt juthatunk el az első pürétől vagy az első darabos falattól, az allergének bevezetésén át a családi ételekig. Az ülési pozícióra, öklendezésre, elutasításra, mennyiségekre, falat nagyságra/állagra, konyhai technikákra, sőt, a tünetekre is külön kitérünk. A mindenre kiterjedő tudásanyagokhoz 3 hónapig férsz hozzá, bármilyen sorrendben, gyakorisággal megnézheted őket.

1.Hozzátáplálás a gyakorlatban

Egyéni fejlődésmenet, temperamentum, veleszületett képességek jellemzi a babákat. Az első életévben rendkívül gyors testi, mentális és érzelmi fejlődésen mennek keresztül. Olyan új, online szülői segédlet született, mely élménnyé teszi minden gyermek és szülő számára az első, legmeghatározóbb év táplálását. Akár 6, akár 12 hónapos a babád, ez az anyag neked szól. Problémák esetén is ajánljuk.

  1. Darabos babatáplálás biztonságosan

-az önálló evés útja-

Maximálisan átfogó, lépésről lépésre bemutatott videóanyag a 6-12 hónapos kor közötti babák darabos táplálásáról, amellyel a baba és te is megtapasztaljátok az önálló, de biztonságos evés örömét, így megalapozva az egész életen át tartó egészséges táplálkozást. Öklendezős babáknak is ajánljuk!

  1. Allergének bevezetése szakemberekkel

-az Új irányelvek szerint-

Csatlakozz dr. Cseh Áron gyermek-gasztroenterológus, gyermekgyógyászhoz és Lukasz Rebeka gyermekdietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulenshez, akik elmagyarázzák az ételallergének bevezetését, a megelőzési lehetőségeket, és az allergia tüneteit. Vezessük be együtt a tejfehérjét, tojást, halat, szóját, búzát, glutént, földimogyorót!

Kategória:

Leírás


error: Vedd fel a kapcsoaltot velünk, ha szeretnéd átvenni anyagainkat.