Barion Pixel
Home WEBSHOP KATEGÓRIÁK Online tananyagok Darabos ételek bevezetése

Darabos ételek bevezetése

4900Ft

Darabos babatáplálás biztonságosan

-az önálló evés útja-

Maximálisan átfogó, lépésről lépésre bemutatott videóanyag a 6-12 hónapos kor közötti babák darabos táplálásáról, amellyel a baba és te is megtapasztaljátok az önálló, de biztonságos evés örömét, így megalapozva az egész életen át tartó egészséges táplálkozást.

Lehet, hogy beragadtatok a pürékorszakba (ha több hónapja tart, akkor igen)? Lehet, hogy inkább a BLW-vel szemezel? Nem tudod, mitől függ, hogy ez a folyamatos biztonságos lesz-e? Vagy nem tudsz dönteni – kell-e egyáltalán?

Ne aggódj. Azért vagyok itt, hogy lépésről lépésre végig vezesselek babád önálló evéséhez való útján. A legújabb gyermektáplálkozási kutatásokat, ajánlásokat, a darabos ételek bevezetéséről szóló naprakész iránymutatásokat ismeretem veled!  Saját trükköket mutatok, melyek segítik a helyes rágási technikát, akár fogak nélkül is! Gondoskodom róla, hogy felismerd babád jelzéseit, és ő a legfinomabb falatokat kapja, kora és fejlettsége szerint.

Tudj meg mindent az önálló evés útjáról, segítsd babádat ennek a fontos készségnek a kifejlesztésében és a siker maximalizálásában. Megmutatom, hogyan válasz és készíts olyan ételeket, amelyek ösztönzik a babát az önálló evésre! Babádnak szüksége van a darabos táplálásra inkább előbb, mint utóbb! Ne félj, hiszen neki az evést tanulnia kell, ehhez a te segítségedre van szüksége!

8-10 hónapos korra a babák táplálásának ugyanúgy kellene kinéznie már, akár BLW-vel, akár pürével kezdték a hozzátáplálást. Ekkorra az egészséges baba képes önállóan, egyre ügyesebben, kényelmesen enni, felfedezve a családi ételeket. Ezután ezt a tudást csak tovább csiszolja, elkerülve így a későbbi válogatósságot, passzív szerepet.

Babádnak megvannak a képességei ahhoz, hogy önálló evővé váljon. Nyugodtan élvezhetitek mostantól EGYÜTT a családi asztalnál való, önálló evést!

A videóanyag 18 modulból áll.

– Megmutatom, hogy mikor kész a babád a darabos falatok evésére,

– Szót ejtünk a falatok ideális formájáról, állagáról, mutatom, ezeket hogyan készítheted elő, hogyan tervezd meg az étrendeteket,

– Ismertetem, hogy a családi ételek hogyan lehet átalakítani a baba számára táplálkozástudományi szempontból, és a legkisebb időveszteséggel,

– Babák segítségével mutatom be a helyes evési pozíció pontos beállítását,

– Elmondom, mit kell tenni, ha problémák lépnek fel: öklendezés-fulladás közötti különbség, evés elutasítása, kiköpése, stb.,

– Ismertetem a BLW és a pürés táplálás különbségeit, pro/kontra, melyeket együtt küszöbölünk ki,

– Bátorítalak, hogy a babádat hogyan segítsd a darabos falatokkal való önálló evésben,

– BÓNUSZ beszélek az 1-4 éves gyerekek táplálásáról, hogy tudd, mire számíts.

 Hogyan működik?

Vásárlás után e-mailben megkapod a belépési adatokat, amelynek segítségével a honlapunkon, zárt oldalon tudod megnézni a videókat. Ezeket bármilyen sorrendben megnézheted, amennyiszer csak szeretnéd, 2 hónapon keresztül.

Biztos sokat hallottál a darabos táplálásról, és lehet, hogy rettegsz az öklendezéstől. Ez nyomasztó, tudom, hiszen mindenki mást tanácsol.

 

 

 

Kategória:
error: Vedd fel a kapcsoaltot velünk, ha szeretnéd átvenni anyagainkat.