Barion Pixel
Home WEBSHOP KATEGÓRIÁK Online tananyagok Családi Recepttár + Menütervezés

Családi Recepttár + Menütervezés

1490Ft

  • 3 in 1 menü egyszerre: BABA (pürés vagy darabos), GYERKŐC (1-10 éves korig) és FELNŐTT is

Mondj búcsút a többfelé főzésnek! Most olyan recepteket mutatnak a gyermektáplálási szakemberek, amelyeket MINDENKI imádni fog! Vannak olyan receptek, melyeket a gyerekek nem nőnek ki!

Kategória:

Leírás

Miben más?

  • EGYETLEN ÉTEL MINDENKINEK: Ezzel a zseniális, új módszerrel olyan családi finomságokat készítünk, amelyeket a baba, a totyogó, a bölcsis, vagy ovis örömmel fog enni veled együtt, és mindenki egészségének jót tesznek.
  • EXTRA GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ RECEPTEK: Az evés tanult viselkedés, ezért szüksége van rád gyermekednek az asztalnál! Emiatt nem kell órákat a konyhában töltened, ezért minden recept extra gyorsan elkészíthető és adaptálható a különböző életkorokhoz és táplálkozási igényekhez.
  • BIZTONSÁGOS FALATOK MINDEN ÉLETKORBAN: A Kiskanál Kommandó gyermekekkel foglalkozó szakemberei egyre bővülő recepttárat hoztak létre, melyek megfelelnek a legújabb irányelveknek, ezért biztonságosak, de emellett nagyon finomak is! KIZÁRÓLAG szakemberek mutatják be a recepteket!

Szóval felejtsd el az unalmas babakajákat, és készíts a Kiskanál Kommandó szakembereivel isteni finomságokat!

Hogyan működik?

A Recepttár havi előfizetéses rendszer. Folyamatosan bővül, elsőként a főételeket mutatjuk be a szülők számára, EZÉRT BEVEZETŐ ÁRON KÍNÁLJUK!

A vásárlás után az előfizető e-mailben megkapja a jelszavát, mellyel a honlapunkon beléphet minden recepthez.

Az ÖSSZES recepthez tartozik videó, ebben a szakember megmutatja a recept elkészítését, tippeket ad a felmerülő és gyermektáplálási kérdésekre.  A recepteknél olvasható a hozzávalók listája, az elkészítés, és az ajánlott adaptálási mód (életkoronként: pürés baba/darabos ételt evő baba/kisgyermek/szülő).

Mindig jönnek új receptek, a recepttár folyamatosan bővül.

Az előfizetés alatt a vásárló folyamatosan hozzáfér a receptekhez, és a Kiskanál Kommandó Menütervezőket, videókat is ajándékba kapja.

Mit tartalmaz a havidíj?

  • Minden életkorhoz adaptálható recepteket, melyek nagyon gyorsan elkészíthetőek,
  • Folyamatos hozzáférést a receptjeinkhez, ezekhez hozzávalólistát, elkészítést, adaptálási lehetőségeket az életkorokhoz,
  • Videót a szakemberrel, aki bemutatja az összes recept elkészítését, konyhai trükkjeit, gyermektáplálási tanácsokat,
  • Menütervező sablont,
  • Kiskanál Kommandó Menütervező videóanyagokat (6 hótól 6 éves korig, 2x 80 perces időtartammal, mely arról szól, hogyan tervezhető egyszerű, finom és biztonságos menü),

Ki tervezi meg és mutatja meg a recepteket?

A házigazda minden esetben Lukasz Rebeka gyermekdietetikus, anya, csecsemő-szülő konzulens, aki gyerekek százait látja el tanácsadásain, és szülők ezreinek ír nap mint nap. Bestseller szerző, díjnyertes szakember, író, előadó. Megtanít a mindennapi trükkökre, hogy gyermeked szeressen enni, te pedig energikus, jókedvű anyukája légy!

Kiknek szól?

A Családi Recepttár szülőknek és nagyszülőknek ajánlott, akik szeretnének táplálóan, de gyorsan főzni finomat mindenkinek. Akik nem szeretnének bedőlni annak, hogy különleges alapanyagok kellenek a gyerektápláláshoz, amelyek akár gondot is okozhatnak (pl. édesítőszerek, mentes termékek indok nélkül, speciális rostkeverékek, stb.).

Bevezető ÁR:

 1490 forint (jól olvasod, csupán ennyi!) – Nem megújuló az előfizetés, nem vonunk le további összeget 

A jelenlegi helyzetben igyekszünk extrém alacsonyan tartani, hogy mindenkinek elérhető legyen. Vessünk véget együtt a tévinfóknak, intsünk búcsút az íztelen párolt püréknek és a földre kerülő ételeknek!

Meddig érvényes?

30 napig éred el a fizetéstől kezdve 1 IP címről