Barion Pixel
Home WEBSHOP KATEGÓRIÁK Online tananyagok Egyetek EGYET! Így alakítsd át a menüdet a babának a szakember szerint! + Ajándék Menütervezés

Egyetek EGYET! Így alakítsd át a menüdet a babának a szakember szerint! + Ajándék Menütervezés

1990Ft

  • 3 in 1 menü egyszerre: BABA (pürés vagy darabos), GYERKŐC (1-10 éves korig) és FELNŐTT is

Mondj búcsút a többfelé főzésnek! Most olyan recepteket mutatnak a gyermektáplálási szakemberek, amelyeket MINDENKI imádni fog! Vannak olyan receptek, melyeket a gyerekek nem nőnek ki!

Kategória:

Leírás

Miben más?

  • EGYETLEN ÉTEL MINDENKINEK: Ezzel a zseniális, új módszerrel olyan családi finomságokat készítünk, amelyeket a baba, a totyogó, a bölcsis, vagy ovis örömmel fog enni veled együtt, és mindenki egészségének jót tesznek.
  • EXTRA GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ RECEPTEK: Az evés tanult viselkedés, ezért szüksége van rád gyermekednek az asztalnál! Emiatt nem kell órákat a konyhában töltened, ezért minden recept extra gyorsan elkészíthető és adaptálható a különböző életkorokhoz és táplálkozási igényekhez.
  • BIZTONSÁGOS FALATOK MINDEN ÉLETKORBAN: A Kiskanál Kommandó gyermekekkel foglalkozó szakemberei olyan recepttárat hoztak létre, melyek megfelelnek a legújabb irányelveknek, ezért biztonságosak, de emellett nagyon finomak is! KIZÁRÓLAG szakemberek mutatják be a recepteket!

Szóval felejtsd el az unalmas babakajákat, és készíts a Kiskanál Kommandó szakembereivel isteni finomságokat!

Hogyan működik?

A vásárlás után az előfizető e-mailben megkapja a jelszavát, mellyel a honlapunkon beléphet minden videóhoz.

Az ÖSSZES recepthez tartozik videó, ebben a szakember megmutatja a recept elkészítését, tippeket ad a felmerülő és gyermektáplálási kérdésekre.  A recepteknél olvasható a hozzávalók listája, az elkészítés, és az ajánlott adaptálási mód (életkoronként: pürés baba/darabos ételt evő baba/kisgyermek/szülő).

Az előfizetés alatt a vásárló folyamatosan hozzáfér a receptekhez, és a Kiskanál Kommandó Menütervezőket, videókat is ajándékba kapja.

Mit tartalmaz a havidíj?

  • Minden életkorhoz adaptálható recepteket, melyek nagyon gyorsan elkészíthetőek,
  • Folyamatos hozzáférést a receptjeinkhez, ezekhez hozzávalólistát, elkészítést, adaptálási lehetőségeket az életkorokhoz,
  • Videót a szakemberrel, aki bemutatja az összes recept elkészítését, konyhai trükkjeit, gyermektáplálási tanácsokat,
  • Menütervező sablont,
  • Kiskanál Kommandó Menütervező videóanyagokat – BABA és 1-6 éves (2x 80 perces időtartammal, mely arról szól, hogyan tervezhető egyszerű, finom és biztonságos menü),

Ki tervezi meg és mutatja meg a recepteket?

A házigazda minden esetben Lukasz Rebeka gyermekdietetikus, anya, csecsemő-szülő konzulens, aki gyerekek százait látja el tanácsadásain, és szülők ezreinek ír nap mint nap. Bestseller szerző, díjnyertes szakember, író, előadó. Megtanít a mindennapi trükkökre, hogy gyermeked szeressen enni, te pedig energikus, jókedvű anyukája légy!

Kiknek szól?

Az “Egyetek EGYET” videós anyag szülőknek és nagyszülőknek ajánlott, akik szeretnének táplálóan, de gyorsan főzni finomat mindenkinek. Akik nem szeretnének bedőlni annak, hogy különleges alapanyagok kellenek a gyerektápláláshoz, amelyek akár gondot is okozhatnak (pl. édesítőszerek, mentes termékek indok nélkül, speciális rostkeverékek, stb.).

Bevezető ÁR:

 1490 forint (jól olvasod, csupán ennyi!) – Nem megújuló az előfizetés, nem vonunk le további összeget 

A jelenlegi helyzetben igyekszünk extrém alacsonyan tartani, hogy mindenkinek elérhető legyen. Vessünk véget együtt a tévinfóknak, intsünk búcsút az íztelen párolt püréknek és a földre kerülő ételeknek!

Meddig érvényes?

30 napig éred el a fizetéstől kezdve 1 IP címről

error: Vedd fel a kapcsoaltot velünk, ha szeretnéd átvenni anyagainkat.