Szakemberek vagyunk, de tudjuk, milyen szülőnek lenni

Gyermeked első négy éve kiemelten meghatározó az egész életére nézve. Megadunk neked minden szükséges szülői készséget és tudást (pszichés fejlődés, fejlődésmenet, mozgás, evés, alvás, betegségek, gyógyítás, beszéd, megelőzés), könnyebbé tesszük a hétköznapjaidat és végigkísérünk a zsákutcák nélküli, biztonságos úton. Mindezt egy kizárólag szakemberek által készített online kurzussal és könyvvel. Garantáljuk, hogy ez lesz a legjobb befektetés szülőként, ha 4 év alatti gyermeked van.

Nem túlzunk, ha azt mondjuk:Ez egy forradalmi anyag.
Együtt, ilyen sok szakember kizárólag a koragyermekkorról még sosem készített segédletet

Minden részlete értékes

Gondolj bele, milyen úgy gyermeket nevelni hogy mindent tudsz ahhoz, hogy egészségesen fejlődjön és boldog legyen? Ha te magabiztos vagy, ő ezt érzékelni fogja: nyugodt lesz, hiszen biztonságban van.

Várandósságtól 4 éves korig ajánlott

Te nem leszel az a szülő, aki ne tudná, mely életkorban mire számítson. Alvás, gondozás, egészség, betegségek megelőzése és kezelése, mozgásfejlődés, fejlődésmenet, pszichológia, gyógyítás, evés: minden fontos részletet ismertetünk veled gyermekedről.

Rugalmas, nem skatulyáz

Otthon sajátíthatod el a szükséges tudást bármennyi idő alatt, így sokkal több időt tudsz a gyermekeddel tölteni.Valljuk, hogy minden gyermek különböző, ezért azokat a szempontokat is ismertetjük veled, ami által tudod majd, merre halad a fejlődése.

Érthető, hozzáértővé tesz

Képzeld el, milyen büszke leszel magadra, amikor az gyermekorvossal egy nyelvet beszéltek? Az anyatársaid kikérik a tanácsodat, hiszen téged a tévhitek nem fognak elbizonytalanítani, hatékony és kompetens szülő leszel.

A legújabb szakirodalom

A legújabb kutatásokra épül, ezért véletlen sem fognak tudni félretájékoztatni a mindennapok során. Naprakész tudást ad, nem fogsz az elavult nézetek miatt hibás döntéseket hozni.

Szülő szakértővé válhatsz

Nem felemelő életed legfontosabb “munkájában” sikeresnek lenni?