Rendelésem

Slide szolgáltatások lehetőségek rólam mondták kapcsolat

Slide Dietetikai rendelés
#baba #kisgyermek
#kismama
Szakember, anya, író, a Kiskanál Kommandó vezetője és szülő-csecsemő kapcsolati konzulens vagyok.

A célom az, hogy megtanítsalak az egészséges életmód és étrend felé haladni, legyen szó akár akár a babatervezésről, várandósságról, szoptatás alatti táplálkozásról, fogyásról anyaként, kisbabád vagy kisgyermeked táplálkozásáról, válogatós gyermekedről, vagy a hozzátáplálásról.

A legújabb szakmai irányelvek alapján, kapcsolatalapú módszerrel dolgozom, ami azt jelenti, hogy a tanácsadás során fény derül arra, vajon mi van a tányérban és azon túl.

Slide Lehetőségek #1 ONLINE
tanácsadás
Ha gyermeked táplálását nehéznek, kihívással telinek éled meg (akár kisebb egészségügyi gondjai akár a viselkedése miatt), vagy alaposan szeretnéd megismerni az utat az egészséges növekedéséhez, az online dietetikai tanácsadást válaszd. Kérlek, amennyiben gyermekednek nehezített nyelése, vagy bármely problémája van, amely személyes vizsgálatot és nyomonkövetést igényelne, ne válaszd ezt a lehetőséget. Videobeszélgetés, előzetes részletes anamnézisfelvétel, táplálási napló elemzéssel. Mi fog történni?
#2 SZEMÉLYES
tanácsadás - szünetel
A leghatékonyabb. Ha a legnagyobb biztonágra vágysz, a személyes vizsgálatok, megfigyelések, módszerek, interakciók segítségével.
Szentendrei rendelőnkben szeretettel várjuk gyermekedet születéstől kisiskoláskorig vagy téged, legyen szó fogantatásra való fekkészülésről, várandóságról, szoptatás alatti étrendről vagy súlyvesztésről. Átmenetileg nem elérhető.
Mi fog történni?
Mi fog történni? #1 ONLINE
MINI Tanácsadás
Ha gyermeked egészséges, de gondjaid, kisebb problémáid, elakadásaid adódtak a táplálásával kapcsolatban, ez a 30 perces online dietetikai tanácsadás neked való. A kisebb problémák később nagyobb problémákká válhatnak, célunk hogy ezt együtt előzzük meg. Videobeszélgetés, előzetes részletes anamnézisfelvétel, táplálási napló elemzéssel.

Slide Szolgáltatások Online és személyes kismama és gyermekdietetikai tanácsadás egyaránt elérhető, az alábbi menüpontokra kattintva olvashatod, milyen módon segíthetek a leghatékonyabban. A legjobb szakemberekkel állok kapcsolatban, legyen az gyermek-gasztroenterológus, alvás tanácsadó, pszichológus, gyógypedagógus, edző, gyermekgyógyász, szoptatási tanácsadó.

Vizsgálataim teljesen fájdalommentesek, és a legkorszerűbb módszerek, eszközök és szoftverek segítenek a tanácsadáson engem.

Babatervezés soha nincs túl korán lépéseket tenni az egészséges életmód felé Várandós táplálkozás Kettőért, nem kettő helyett Szoptatás alatti táplálkozás KETTŐTÖKÉRT táplálkozol Súlyvesztés anyaként Erős vagy , mutasd meg hozzátáplálási tanácsadás Etetés helyett táplálj Kisgyermektáplálás/
válogatós gyermekek
ellátása
Ő még nem kis felnőtt

Slide Rólam
Mondták
"Azt hittem, mindent jól csinálok a kisfiam hozzátáplálása során, de utólag látom, hogy Rebeka nélkül egy kudarc lett volna az egész..“ Kovács Patrícia- a 12 hónapos Milán anyukája "Örülök, hogy segítséget kértem még a várandósságom alatt, hiszen nagyon nehéz eligazodni, hogy mi igaz és mi az átverés, mivel teszünk jót és mivel árthatunk a kisbabánknak és magunknak.“ Nagy Szilvia - az 1 hónapos Lara anyukája "Olyan jól indult minden a kislányomnál, aztán hirtelen alig evett és tanácstalan lettem, aggódtam. Kiderült, hogy mi ennek az oka és azóta megnyugodhattam végre. “ Bence Júlia - a 3 éves Lili anyukája

Slide Kérem a
tanácsadást
MEGRENDELEM SZEMÉLYES info@kiskanalkommando.hu Küldj üzenetet,
ha kérdésed lenne.
facebook instagram