Gyermektáplálási Központ Budapest

Kedves Szülő,

Nagyon örülünk, hogy szeretnél velünk együtt dolgozni gyermeked táplálásán!

Hosszas előkészületek után megnyitja kapuját a Kiskanál Kommandó Gyermektáplálási Központ (Bp., III.kerület – Kenyeres utca )!

A Központban elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a csapatunkkal való minden egyes interakció során megkönnyebbülést, nyugalmat és támogatást érezzen. Rendelkezünk minden eszközzel, amelyre szüksége van gyermeke és családja magabiztos táplálásához. Minden vizsgálatunk egy nagy játéktérben zajlik, nincs fehér köpeny, fájdalom vagy rémület! Nekünk a gyerekek az elsők, rájuk szánva minden esetben elég időt, figyelmet, amellett, hogy a szülőket is kiemelten támogatjuk.

Az internetes rendszerünk jövő héten indul, de hiszünk a személyes kapcsolatokban, és tudjuk, hogy nem mindenkinek van ideje várni, ezért lehetőséget biztosítunk ELŐFOGLALÁSRA.

2 szakember várja a szülőket a következőkkel:

 

 • Lukasz Rebeka – gyermekdietetikus, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens. Kutatási területe a gyermekkori evészavarok (ARFID és válogatósság), és a hozzátáplálás. Fordulhatnak hozzá evészavar gyanúja esetén, válogatósságnál, evés elutasításnál, ha a gyermek kevés dolgot fogad el vagy erősen szelektál, ha a gyermek elkerüli az evést, allergiás, cöliákiás, evéssel összefüggő panaszai vannak, szeretnének a hozzátáplálásra felkészülni vagy probléma merült fel (darabos ételek elfogadásának hiánya, elutasítás, súlyállás), tápláltsági állapot ellenőrzése céljából.

Első tanácsadás- benne: tápláltsági állapot felmérése, evésszituációs vizsgálat, tápláltsági állapot.

 • Csabai Krisztinagyermekpszichológus, kiemelt kutatási területe az evészavarok, melyet diagnosztizálását, ellátását végzi. Fordulhatnak hozzá várandósság alatti problémákkal, szülés után megjelenő érzelmi nehézségekkel, problémákkal (gyermekágyi hangulati változások pl.), újszülött, csecsemőkorban megjelenő nevelési kérdésekkel és regulációs zavarral, gyermekkori evészavarok gyanúja esetén, serdülőkori evészavarok gyanúja esetén

párkapcsolati, házassági krízisek esetén.

A jövő hétig előfoglalásra Rebekához biztosítunk helyeket. Ezt azoknak ajánljuk, akik nagyon szeretnék, hogy gyermekük minél előbb bejusson. Ha még tudnak várni 1-2 hetet, akkor jövő héten nyitjuk online foglalási rendszerünket a Központhoz.

 

Lefoglalni most tudja előre a helyet Rebekához!

Rebeka szolgáltatása:

ELSŐ SZEMÉLYES/ONLINE, KOMPLEX GYERMEKDIETEIKAI TANÁCSADÁS

Ha nem tudja, mi okozza gyermeke táplálási, evési problémáit.

Benne:

 • részletes felmérés
 • táplálási napló elemzés
 • evésszituációs vizsgálat
 • tápláltsági állapot felmérés
 • táplálási terv készítése
 • evésprobléma feltérképezés
 • Rebeka esetgazdaként is funkcionál, ellenőrzi a gyermek eddigi leleteit, fejlődését.
 • e-mailben elküldött terv, konkrét termékekkel, ajánlásokkal
  • időtartam: 50 perc, – erre Rebeka előzetesen részletes felkészül a küldött dokumentáció alapján

 

IDŐPONTOT FOGLALOK