szemelyesrefeliratkozas

A személyes rendelés átmenetileg nem elérhető.

Six személyes tanácsadás Mi
fog
történni?
Mi fog történni a személyes tanácsadás megvásárlása után? 1. Automata rendszeren keresztül elküldöd az adataidat, és kiegyenlíted a dietetikai egészségügyi magánszolgáltatás összegét a teljesen biztonságos, OTP Simple által kezelt felületen .

2. Visszaigazolást és számlát kapsz a tranzakcióról e-mailben. Hozzáférsz a kitöltendő anamnézislapokhoz, a kitöltendő táplálási naplókhoz, amelyet átolvasok és felveszem veled a kapcsolatot mielőbb.

3. Egyeztetünk időpontot. Elküldöd a kért anyagokat még a személyes tanácsadás előtt (táplálási napló, táplálási videófelvételt gyermek esetén, anamnézist)

4. A megadott alkalomkor segítek neked Szentendrén a rendelőben. Kérlek érkezz a tanácsadás előtt legalább 5-1O perccel, hogy gördülékenyen menjen a munka.

4. Az első tanácsadás hosszabb, mindenre kiterjedő, 75 perces tanácsadás. Történni fog egy részletes beszélgetés, fájdalommentes antropometriai vizsgálatok (súly, magasság/hossz, körfogatok, testzsírszázalék, BMI számítás, stb.), megfigyelés és részletes tanácsadás, egyéni táplálási terv felvázolása. Általában egy dietetikai terápia 4-5 alkalmas, de esettől függően ez teljesen egyéni. Hozzátáplálási tanácsadás esetén például, ha csupán egészséges gyermeked táplálására szeretnél felkészülni, akár 1 alkalom is elég lehet, de ha például allergiás a gyermek, hosszabb nyomonkövetést igényel tőlem is.

5. A kontroll tanácsadások 5O percesek, amelyek alatt minden alkalommal ellenőrizzük a szükséges fejlődési adatokat, változásokat, ha szükséges pontosítjuk a terápia menetét. A kontroll alkalmakra kb. 3-4 hetente szükséges járni (esettől függő, de ezt mindig előre megbeszéljük).

6. A tanácsadások végén dietetikai véleménylapot kapsz tőlem, ha gyermekkel érkezel, akkor ő pedig egy meglepetést is. A tanácsadások helye: Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a (2. emelet, Otthon Magadnál Központ). Gyönyörű sétálóutca, parkoló 2 percre innen, Hév megállótól 7 perc séta)
1. alkalom 75 perc 2.alkalom - Kontroll - 50perc
close