TEJMENTES TUDÁSANYAG

-csecsemőkortól óvodás korig-

.

A tejfehérjeallergia a leggyakoribb ételallergia a kisgyermekek körében. Ezeknek a gyerekeknek nagyobb esélyük van fejlődés-, és növekedésbeli elmaradásra.  Bizonytalanság és felesleges körök helyett engedd, hogy segíthessünk!.

Rengeteg gyermeket feleslegesen, rosszul, esetleg túl korlátozóan diétáztatnak. Tegyél érte, hogy a gyermeked ne tartozzon közéjük! Nélkülözhetetlen a sikerhez, hogy megfelelő, korszerű információkkal rendelkezz szülőként. Anyagaink együtt, egymást kiegészítve segítenek a mindennapok során.

.Megtanítunk arra, hogyan biztosíts lemondások nélküli, finom falatokkal teli étrendet gyermeked számára, illetve elsajátíthatod a hiánytünetek nélküli, egészséges fejlődéshez szükséges tudnivalókat.

.

Miért jó a Tejmentes szülői tananyag?

Magabiztosságá tesz: Választ kapsz a tejallergiát érintő minden kérdésedre, az életvitel így sokkal könnyebb és kiszámíthatóbb lesz

Szakmailag hiteles: Gyermekekkel foglalkozó szakemberek segítenek, a legújabb kutatási eredmények alapján

Biztonságot ad: Elkerülheted gyermekednél a hiánytünetek megjelenését, hiszen dietetikus tanít meg arra, hogyan tudod egyszerűen és finoman helyettesíteni gyermeked étrendjében a kieső tápanyagokat

-Kényelmes neked: A videókat korlátlanul, korlátlan ideig megnézheted bármilyen eszközön, a tüneti naplót pedig kinyomtathatod bármikor

-Lelki támasz: Minimalizálhatod gyermeked rosszkedvét, frusztrációját, hiszen ő is finomat fog enni és nem kell lemondania semmilyen finomságról

És a legfontosabb: Megkönnyebbülsz attól, hogy tudod, mire számíthatsz ezen az úton. Függetlenül attól, hogy gyermeked valóban tejallergiás vagy csak gyanú van rá, független a diéta hosszától.

.

Mit tartalmaz a szülői tananyag?

  1. “Tejmentes diéta egyszerűen, lemondások nélkül” című gyakorlati videót Lukasz Rebeka dietetikussal.

  2. “Mindent a tejallergiáról” című elméleti tudnivalókat tartalmazó videót dr. Cseh Áron gyermek-gasztroenterológussal és Lukasz Rebekával.

  3. Tüneti naplót ajándékba: segítségével könnyen kideríthető, valóban a tejfehérje okozza-e a gyermeked tüneteit.

Mindez most még bevezető áron: csupán néhány napig, pár doboz növényi tej áráért, a konzultációs díjak töredékéért. RÉSZLETEKÉRT KATT IDE.