KISKANÁL KOMMANDÓ VIP KLUB

Légy te a legfelkészültebb Anya a hozzátáplálásban!

Hosszú előkészítés után tökéletesítettünk egy olyan szolgáltatást, mely Magyarországon először nálunk elérhető.

Mit tartalmaz a VIP klub ?

 • Olyan hozzátáplálási segédleteket, melyeket kizárólag itt találsz meg

 • Földimogyoró bevezetése– előzd meg az allergiát- videó gyermekgasztroenterológussal

 • Ezt kell tenned, hogy megelőzd a félrenyelést/ ha félrenyel a baba/kisgyermek – videó mentőápolóval

 • Mi van a dietetikus hűtőjében? – videó Lukasz Rebeka dietetikussal

 • Telefonos konzultációt: Minden hónapban több alkalommal dietetikus szakember válaszol kérdéseidre telefonon keresztül, órákon át.

 • Külföldi anyagok fordítását (gyermektáplálás, újdonságok)

 • Bónuszt: zárt, korlátlan szakemberelérést biztosító VIP Facebook csoportot. Itt mindenben segítünk neked, kérdéseidre 24 órán belül személyreszólóan válaszolunk. Élő videók, chat, plussz tudásanyagok kizárólag itt elérhető tartalmakkal. Családbarát receptek, trükkök, kioktatásmentes, befogadómentes légkörben

Információink alapja a Házi Gyermekorvosok Egyesülete és a Magyar Gyógyszerészi Kamara által szakmailag támogatott, hazai szakemberek által írt, új hozzátáplálási könyv és kisokos.

BIZTOSÍTOM A HELYEMET

Milyen érzés VIP tagnak lenni?

“A Kiskanál Kommandó Klub virtuális, mégis személyes kapcsolata adta meg a lehetőséget számunkra,hogy Rebeka személyreszabott és azonnali válaszaival, segítségnyújtásával fiunk mára már elérte a kívánt súlyát. Mindezt a legújabb tudományos állásfoglalások tükrében, egészségesen, az Ő igényeinek megfelelően. Emellett a klubban felmerülő, mások által feltett kérdések és az azokra adott gyakorlatias válaszok is sokszor “jókor jönnek”, számos alkalommal segítettek gyermekünk étkezése során felmerült kérdések megoldásában. Köszönettel és hálával tartozunk! Mindenkinek csak ajánlhatjuk,aki szeretné,hogy gyermeke kulináris első es későbbi lépéseihez az általánosságokon túl hatékony útmutatást kapjon!” (Kiss-Bálványossy Eszter)

“Nagyon szuper ötletnek tartom ezt a klubot, a könyvvel együtt hatalmas segítség a hozzátáplálás útvesztőjében. A könyv ad egy alapot, de tudjuk, hogy minden gyerek más, máshogy táplálkozik és fejlődik. Ezekhez az egyedi esetekhez kérhetünk segítséget közvetlenül a szerzőtől, illetve különféle szakemberektől. A klub sok olyan információt ad, ami nem található meg máshol. Például a mogyoró bevezetése előtt nekem sokat segített Rebeka által feltöltött videó. Kisfiam gyakran nyelt félre amikor darabos étellel kínáltam, viszont szerencsére lehetőség van klubtagoknak telefonos/ személyes konzultációra, ahol Rebeka sokat segített, hogyan tudjuk megoldani a helyzetet és megnyugtatott.Mindenkinek szívből ajánlom, hogy használja ki a lehetőségeket, egy-egy tanács csodákra képes és elég ahhoz, hogy például egy nem jól evő gyerek elfogadjon a jövőben többféle ízt és állagot” (Poszpisek Polett)

98,2 %

Tagjaink közül ennyien ajánlanák Neked is a csatlakozást

Miért is olyan fontos a hozzátáplálás?

Az élet első 3 éve meghatározó egy ember egész életére nézve

 1. Magyarországon minden 4. gyermek túlsúlyos vagy elhízott.

 2. A magyar Európa legkövérebb nemzete: a lakosság 30 százaléka túlsúlyos.

 3. A WHO szerint 2025-re a világ lakosainak 50%-a lesz allergiás.

 4. Egyéves korára tízből négy gyereknél vashiány alakul ki.

A Te kezedben a  jövőre. A Klubban akár minden nap kaphatsz valami olyan tanácsot, amely segíthet babád táplálásában, egészséges fejlődésében. A cél, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyermek legyen, akinek a táplálkozáshoz egészséges viszonyuulása van. 

Mi azt szeretnénk, ha gyermeked biztonságban lenne az első falatoktól. Hogy megelőzzük nála sok betegség előfordulásának esélyét (allergia, cukorbetegség, elhízás, magas vérnyomás, stb.)

Hogy megértsd, a hozzátáplálás lehet családbarát, sok erőfeszítés nélkül is. Hogy hiteles helyről tájékozódj, a legújabb nemzetközi irányelvek, állásfoglalások alapján. Mert nekünk fontos a babád és a te egészséged is.

Ajándékba adnád a szolgáltatást egy számodra kedves anya számára? A megjegyzés rovatba írd be az email címét az információk pedig a te címedre mennek.

Biztosítom a helyemet