Biztonságot

Azt szeretnénk, hogy hiteles információkat kapj gyermeked táplálásáról, biztos forrásból. A biztos forrást a gyermekekkel foglalkozó szakemberek biztosítják. Mi nem kizárólag utat mutatunk, hanem fogjuk is a kezedet az út során. Az út célja, hogy a kisgyermeked egészségesen, a civilizációs betegségek (elhízás, cukorbetegség, allergia, magas vérnyomás stb.) kialakulási esélyének minimalizálásával kezdhesse meg az óvodát.

Fejlődést

Megtudod, melyik az az információ, ami valós, és melyik tévhit. Fokozatosan vezetünk bele a gyermektáplálás rejtelmeibe, a te tempód szerint és nem a mélyvízben kezdjük.

Elérhetőséget

A legtöbb csatornán eléred a mozgalmat: Kérdezhetsz, és választ kapsz. Ám ne feledd, az online felvilágosítás nem helyettesíti a személyes orvosi vizsgálatot, és diagnózist sem ad!

Egységet

Gondoltad volna, mennyire sok témakör teszi komplexé ezt az időszakot? A Kiskanál Kommandó első könyvében rengeteg szakember közreműködött: dietetikusok, gyógyszerész, pszichológus, allergológus, gasztroenterológus, sőt, gasztroblogger is! Így a legtöbb témakört érintjük, ami befolyásolhatja gyermeked táplálását, élete első 3 életévét.

Lehetőséget

Arra, hogy ez az időszak izgalmakkal teli feledezés legyen, ne stresszforrás. Segítünk neked az elméletben, és a gyakorlatban is, egészen az alapoktól. Ne félj, ha nem vagy született szakács! Minden adottság meg van benned ahhoz, hogy gyermekednek egészséges és tápláló ételeket készítsd, segítünk ezt a felszínre hozni!

NÉZD MEG A KÖNYVET