Neked szól ez a könyv?

Igen, ha

  • a legújabb, nemzetközi állásfoglalások, ajánlások alapján, hazai szakemberek által megírt innovatív mű érdekel,

  • szeretnéd tudni, melyek a leggyakoribb csecsemő-, kisdedtáplálási tévhitek közérthető magyarázatai,

  • működő tanácsokat vársz,

  • összezavarodtál a sok tanács között, és inkább szakmai egységességet vársz,

  • kipróbált recepteket szeretnél kapni az egész család számára.

KÉREM A KÖNYVET!

A könyv elolvasásával a kisgyermeked 3 éves korára egészségesen, a civilizációs betegségek, mint például az elhízás, cukorbetegség, allergia, magas vérnyomás stb. kialakulási esélyének minimalizálásával kezdheti meg az óvodát.

Számos szakember dolgozott a könyv elkészítésén, több, mint egy évig. Így Te komplex látásmódot kapsz az első 3 (méhen kívüli) életévre.

            NEM CSUPÁN SABLONTANÁCSOKAT PÁR RECEPTTEL.

kiskanál kommandó lukasz rebeka hozzátáplálás

Lukasz Rebeka dietetikus és édesanya. Saját gyermekén tapasztalta meg, mennyire nehéz ma a hozzátáplálásban hiteles tájékoztatást kapni: mindenki mást tanácsol, gyakran egymásnak ellentmondva. Ezt a problémát szeretné megoldani saját projektje, a Kiskanál Kommandó által. Rebeka több neves gyermekgyógyászati konferencia előadója, emellett szülőknek, nagyszülőknek tematikus workshopokat tart országszerte. Online írásait tízezrek olvassák nap mint nap. Célja segíteni a szülőket, megfogni a kezüket és kivezetni őket a gyermektáplálási tévhitek dzsungeléből.

Kiskanál Kommandó alapító & dietetikus

Hozzataplalas- Kiskanal Kommando

Az allergológiai fejezet elsősorban az allergia korai megelőzési lehetőségeit taglalja. Olvasmányos de lényegre törő stílusban ismerhetők meg a legkorszerűbb nemzetközi ajánlások a témában, különös tekintettel az élet első ezer napjára.  A megértést praktikus ábrák is segítik. Elsősorban gyakorló szülők, de a csecsemőtáplálásban és az allergiamegelőzésében érintett szakemberek, pl. védőnők,  gyermekorvosok, dietetikusok illetve bölcsődék, csecsemőotthonok dolgozói  figyelmébe is ajánlom, haszonnal forgathatják ezt  a kiadványt.

Dr. Réthy Lajos Attila, PhD
allergológus & gyermekgyógyász főorvos,
címzetes docens (Semmelweis Egyetem) ,
Habilitált egyetemi doktor

A csecsemő- és gyermekkori táplálkozási zavarok a legtöbb családot érintő problémák, amelyek nagyon gyakran nem igényelnek komolyabb orvosi beavatkozást, hanem csak megfelelő táplálkozási, dietetikai tanácsot. A csecsemőkori hasfájás, a hozzátáplálás, a hasmenés éppúgy, mint a székrekedés gyakori oka az orvoshoz fordulásnak, és a sok néphiedelem mellett fontos, hogy naprakész tanácsokat, biztonságos kezelési módokat ismerjenek meg a szülők.

Dr. Cseh Áron PhD
egyetemi tanársegéd
csecsemő- és gyermekgyógyász,
gyermekgasztroenterológus

Neves hazai magazinok és nagyobb élelmiszeripari cégek gaszroanyagait készítem, recepteket fejlesztek, fotózok, foodstylinggal foglalkozom. Az óvodában saját főzőkonyhát alakítottunk ki, mivel hiszem, hogy a gyerekek a legjobbat érdemlik, így minden reggel frissen beszerzett alapanyagokból készítjük nekik a tízórait, ebédet, uzsonnát. Sokszor főzünk együtt is, mivel az a tapasztalatom, hogy így még a válogatós gyerekek is nyitottabban állnak az ízekhez, hiszen a saját alkotásuk, ami a tányérra kerül.
A Kiskanál Kommandó c. könyv hiánypótló alkotás, mely leszámol a hozzátáplálással kapcsolatos tévhitekkel. Az általam jegyzett receptekkel igyekszünk ötleteket,tippeket adni arra, hogy tudjuk gyermekünket bevezetni az ízek birodalmába úgy, hogy mi készítjük nekik a finomságokat.

Nagy Tünde, az Ízbolygó blog szerzője, a Kerekerdő Óvoda vezetője

Anyának lenni szép és nehéz feladat ami így volt régen és ma is. Sokkal több információ, lehetőség, tanács elérhető mint korábba,n aminek vannak előnyei, de hátrányai is. Ez a könyv abban segít, hogy korrekt, hiteles adatokra, tényekre alapozva nyújt támpontot a sokfunkciós anyák feladataihoz kedves stílusban, gondos részletességgel. Ajánlom a szülőknek, nagyszülőknek, hogy egyetértésben tudják a legtöbbet és legjobbat adni a jövő generációjának. Ugyanakkor nem feledve és tiszteletben tartva a jól bevált szokásokat és hallgatva az egészséges ösztönökre!

Henter Izabella MSc, Dietetikus,
táplálkozástudományi szakember,
egészségügyi menedzser

Hozzataplalas- Kiskanal Kommando

 “Kutatóként vallom, hogy nincs fontosabb annál, hogy a legújabb kutatási eredmények is eljussanak közérthető formában az emberekhez. Az egészséges táplálkozással, különösen a gyermekek táplálásával, táplálkozásával kapcsolatos ismeretekre mindez hatványozottan igaz. Azt gondolhatnánk, hogy az egészséges étrenddel kapcsolatos tények ma már szinte közhelyszerűen beivódtak a köztudatba, de a valóság ezzel szemben az, hogy nagyon sok szülőre inkább az ismerethiány vagy a tévinformációkon alapuló gyakorlat a jellemző. A Kiskanál Kommandó azért kiváló eszköz az ismeretek terjesztésére, mert újszerűen, a legfrissebb ajánlások alapján foglalkozik azokkal a problémákkal és kérdésekkel, amelyek minden családban felmerülnek. Nemcsak egy hasznos, hanem egy szép kivitelű, olvasmányos könyvet ajánlok mindenkinek: azoknak is, akiknek kérdései, kételyei vannak, és azoknak is, akik tapasztalataik birtokában magabiztosabbak – ugyanis lehet, hogy néhány dologban frissíteni kell ismereteiket…”

Csupor Dezső egyetemi docens, Szegedi Tudományegyetem

Hozzataplalas- Kiskanal Kommando

Közforgalomban dolgozom személyi jogos gyógyszerészként (gyógyszertárvezető). 2014 óta pedig emellett online tanácsadó csoportot üzemeltetek most már többedmagammal a Facebookon, valamint az általam vezetett gyógyszertár weboldalán rendszeresen jelentetek meg ismeretterjesztő írásokat. Mindezek mellett pedig négy gyermek édesapja vagyok.
Amikor Rebeka megkeresett a könyv ötletével, nagyon megtetszett a koncepció. Az általam írt fejezet kifejezetten olyan (részben hozzátápláláshoz köthető) egészségügyi témákat ölel fel, melyek a csecsemő- és kisgyermekkorban gyakran felmerülnek. Próbáltam közérthetően megfogalmazni, körbejárni, és sokszor az alapokig visszamenve kifejteni egy-egy témát, hogy ezzel is segítséget tudjak nyújtani a szülőknek. Természetesen 10 téma nem ölel fel mindent, én ezért is szoktam javasolni, hogy érdemes a gyógyszertár Facebook oldalát követni, ott még több téma, infografika található. (www.facebook.com/kigyomogyorod) A megírás során számomra egyértelműen lényeges elem volt, hogy a mai szakmai álláspontokat tükrözzem, ne legyen benne csúsztatás, vagy régi berögződés, ezért is kerestem meg lektorálásra dr. Csupor Dezső kollégát, aki régóta harcol a különféle tévhitek ellen ( http://kodpiszkalo.blog.hu/).
Kiknek ajánlanám? Mindenkinek, akit érinthetnek ezek a kérdések, hiszen az interneten bizony nehéz hiteles forrásokat találni.

Dr. Dér Péter gyógyszerész

Kígyó gyógyszertár, Mogyoród

A könyvbe írt fejezetek célja leginkább az, hogy támpontokat nyújtson a szülőknek a korai időszakkal kapcsolatos információrengeteg labirintusában (etetési nehézségek, közelség-távolság kérdése, első orvosi látogatás stb.) Először is, minden Olvasót bátorítanék arra, hogy ezeket a sorokat csupán gondolatébresztőnek használja, nincsenek tuti receptek: nagyon sokféle odafordulás és irány lehet szerencsés a családnak, és mindeközben „ér” és természetes elfáradni, nyűgösnek lenni, kimerülni, „hibázni”. Izgalmas lehet átgondolni, mennyi érzés, ismeret kapcsolódik az evéshez, egyes ételeinkhez, szokásainkhoz, és hogyan jelenik meg mindez a gyermekeink felé közvetített mintákban- néhány alfejezetben ezt járjuk körül a könyvben.

A fejezetben kitértünk fejlődéssel, érzelemkifejezéssel kapcsolatos  gyakran hangoztatott elképzelésekre is (pl. a negatív érzések kifejezése káros), igyekezvén támogatni a szülőket abban, hogy árnyaltabban gondolkodjanak ezekről  a kérdésekről.A valódi tanulás a babával való közös ismerkedés- könyv nélkül is megy – mi csak néhány tippet hoztunk hozzá esetleges ötletadónak. Reméljük, hogy segítség lehet a mindennapokban!

Szabó Barbara –pszichológus

SZERETNÉM SZAKEMBEREK BIZTONSÁGOS GYERMEKTÁPLÁLÁSI TANÁCSAIT KÖVETNI, ÉS ELOLVASNI A KÖNYVET

Ha most kéred a könyvet,  meglepünk egy letölthető Menütervezővel

Miért jó?

Spórolsz. Bevásárlólistával csak azokat az alapanyagokat vásárolod meg, amelyek valóban szükségesek.

Nyugtat. Nem fogsz őrlődni, „mi legyen holnap az ebéd”, hiszen tudni fogod.

Időt nyersz.

Segít abban, hogy mindenki a saját szükségleteihez mérten kapja meg a szükséges tápanyagokat.

A könyv szakmai támogatottságot is élvez, ezért

BÍZHATSZ

A KÖNYVBEN LEÍRT TARTALOM HITELESSÉGÉBEN.

“Egy fontos könyvet tart a kezében az olvasó: magas szintű szakmai alapossággal megírt munka, amely ritkán látható gyakorlati megoldásokat tartalmaz. A csecsemőtáplálás „Dr. Spock könyve”. Minden szülőnek ajánlom, hogy segítségére legyen megtalálni a helyes válaszokat kisbabája etetésének rögös útvesztőjében”

Dr. Póta György – Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke

Hozzataplalas- Kiskanal Kommando

“A könyvet neves szakemberekből álló szerzők és lektorok jegyzik, akik a legújabb ismereteket közérthetően, a mindennapokban könnyen hasznosítható módon adják át mindazoknak, akik legféltettebb kincseink, gyermekeink és unokáink testi és lelki fejlődéséért felelősséget vállaltak. Azonban nemcsak nekik ajánlom ezt a kiadványt, hanem mindazon szakembereknek is, akik az ebben foglaltakat már meglévő egészségügyi ismereteikbe ágyazva, hasznos tanácsokkal segíthetik a szülőket, nagyszülőket, hogy utódaink már az első éveiktől kezdve egészségesen tudjanak élni.”

Dr. Hankó Zoltán – Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke

Válassz a csomagok közül!

Videó csomag

Mindent tartalmaz, amit gyermeked táplálásához tudnod érdemes, akkor is, ha válogat/nem eszik darabos ételt/nem eszik eleget/túl sokat eszik.
Nem engedem el a kezed, ugyanis 3 havi VIP KLUB tagságod alatt egy zárt csoportban, 24 órán belül választ kapsz kérdéseidre dietetikustól, plussz oktatóanyagokat, speciális tudást, amely 83 perc hosszú.

A videocsomag tartalma:
1. A 4 napos szabály – biztonság a gyakorlatban
2. Mit tegyél, ha válogat a gyermeked? (válogat vagy neofób? Okok, megoldások, trükkök)
3. Mit tegyél, ha nem eszik eleget a gyermeked?
4. . Ezért nem eszik darabos ételt gyermeked – a megoldás
5. Glutén bevezetés egyszerűen, finoman
6. Speciális diéták gyermekkorban – szabad vagy sem?
7. Amiről nem beszélünk eleget: zsiradékok és cukor
8. Mennyiségek – mennyi ételre van szükséged gyermekednek (3 éves korig)?
9. Állagok – így kerüld el a fulladást
10. Feladatmegosztás a gyermektáplálásban – az 5O éves, működő nézet

A VIP KLUB tagság

-zárt, dietetikus által vezetett Facebook csoport tagság egyből 3 hónapra
-24 órán belül személyes válasz kérdéseidre dietetikustól
-heti élő videó a csoporttagok által választott témában
-szupertitkos tananyagok a tagok számára (emailben, csoportban)

Videócsomag

  • Videócsomag 83 percben – 2900 Ft

KOSÁRBA TESZEM

2900 Ft

VIP havi tagság

  • VIP havi tagság – 3900 Ft

Részletek

3900 Ft

Könyv

  • Könyv – 4900 Ft

  • Ajándék menütervező

KOSÁRBA TESZEM

4900 Ft
+ 990 Ft szállítás

Maxi csomag

KOSÁRBA TESZEM

Értéke: 30390 Ft,
most azonban ennyiért a Tiéd lehet:

14900 Ft
ingyenes szállítás